Meubilair

Meubels van hoge kwaliteit. In dit geval betrof het aantal delen wandmeubel uitgevoerd in Eiken …. De klant had zeer specifieke wensen en bij de meubelwinkels waren deze niet te vinden. Qua maatvoering en uitstraling wijkt het af van de huidige trend in de meubel branche. Deze serie wandmeubel delen is dan ook volledig op maat en volgens specificatie van de klant gemaakt.

Dakkapel

Project: Dakapellen Voor: via Aannemer Locatie: Gemeente Zuidplas Bijzonderheden: Een aantal dakkapellen voor een aannemer uit onze regio. Uitgevoerd met dakoverstek, Hardhouten kozijnen met 4 maal draaikiep, en zijwanden van hardhout rabat, voorzien van zware loodflap.

Kozijnen

Project: Kozijnen Ramen en Deuren Voor: Houthandel Hoogendoorn Locatie: Reeuwijk Bijzonderheden: Woning uitbreiding dmv aanbouw via Houthandel Hoogendoorn in Reeuwijk. Rondboog kozijn met twee openslaande deuren.

Kozijn met openslaande deuren.

Project: Kozijn met dubbele deuren Voor: via Aannemer Locatie: Gouda Bijzonderheden: Deuren voorzien van(niet zichtbare) Multi point en driepuntssluiting. Voor projecten met glas tot de vloer, leveren we gelaagd  HR++ glas.  
© Waldramtimmerfabriek 2014             info@waldramtimmerfabriek.nl
Home Producten Werkwijze Projecten Contact
PROJECTEN
Projecten