Op alle producten die wij leveren zijn onze algemene voorwaarden van toepassing
© Waldramtimmerfabriek 2014             info@waldramtimmerfabriek.nl
Home Producten Werkwijze Projecten Contact
PRODUCTEN

Kozijnen

Alle Waldram Kozijnen, (draai kiep) ramen, (en soms ook uniek ontworpen) deuren op maat starten vaak als ruw Merbau, Sapupira of  Meranti op de vierzijdige schaafmachine. Na nog een aantal stappen in de machinale zijn alle profielen en verbinding gereed om via de opsluitbank, volledig verlijmd en geschroefd, richting de spuiterij te gaan. Daar krijgt het geheel een degelijke grondlaag aan verf in de kleuren Wit ral 9010 of Antracietgrijs ral 7016 Eenmaal droog wordt het (standaard minimaal SKG**) bouwbeslag  volgens offerte  gemonteerd.  Scharnier, meerpuntssluiting, uitzetter, raamboom, en het Veiligheidsbeslag van uw keuze. Bij de ene opdracht zijn we dan klaar en bij de andere opdracht is er nog beglazing gewenst. Hr** isolatieglas wordt meestal niet afgemonteerd mee geleverd omdat eerst de schilders nog aan het werk moeten. Alle bovenstaande werkzaamheden (behalve dat  van de schilder) voeren we in eigen fabriek uit.

Van boom tot ... duurzaam product

Het hout dat wij in onze fabriek verwerken is geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. Wij betrekken ons hout dan ook alleen van de Erkende houthandel verenigd in de Koninklijke Vereniging Van Nederlandse Houtondernemingen (VVNH)  Al onze hout toeleveranciers kunnen indien gewenst uit voorraad PEFC en FSC gecertificeerd hout leveren. In onze kozijnenfabriek maken we van dat natuurproduct natuurlijk nog veel meer dan alleen hoogwaardige Kozijnen, Trappen en Dakkapellen.

Houten trappen of treden

Of het nu een vaste trap naar zolder, spiltrap, steektrap, of een hele luxe houten wenteltrap moet zijn, bij Waldram timmerfabriek bent u aan het juiste adres. Geen trap is immers gelijk en kwaliteit en uitstraling begint daarom, meten is immers weten, bij de vakman. Niet alleen vuren of grenen verwerken wij tot Houtentrappen en traptreden. Ook de betere hardhoutsoorten als Berken, Essen, Kersen, Beuken, Teak en Eiken verwerken wij tot Trappen en traptreden. Tevens behoren traptreden en traponderdelen voor bijvoorbeeld Grande forge, Sier smeedijzeren, trappen ook tot de mogelijkheden.

Dakkapellen

Op zoek naar een dakkapel? Waldram Dakkapellen produceert al jaren verschillende type dakkapellen voor de betere aannemers uit de regio. Een woninguitbreiding die jaren lang zonder zorgen op een dak moet staan. Met of zonder dakoverstek of rolluik voorbereiding, degelijk uitgevoerd met de beste materialen. Er zijn vele mogelijkheden op het gebied van afwerking met bijvoorbeeld verschillende kleuren Trespa, kraaldeel of Rabat in de houtsoort van uw keuze. Waldram dakkapellen zijn .. Degelijk, Waarde vast en Duurzaam, wij produceren het maatwerk dat de aannemer u levert.

Serre of aanbouw

Ook voor een serre, luxe overkapping of Carport is Waldramtimmerfabriek de duurzame oplossing voor uw aannemer. Geen bouwbestek, als het over hout gaat, is ons te gek. Waldram Timmerfabriek, de kozijn en Dakkapel fabriek voor de betere aannemers uit de regio.  
Producten